Emma Games
Emma Games - Home > Disclaimer


BrowseSafe Level groen logo

Disclaimer

Algemeen
Emma Games stelt je interesse in en je bezoek aan deze site bijzonder op prijs. Hoewel Emma Games te allen tijde probeert de informatie op haar site altijd zo nauwkeurig en actueel mogelijk te houden, zijn eventuele wijzigingen en (type)fouten in wat voor informatie dan ook op deze site voorbehouden. Aan de inhoud van de Emma Games site kun je dus op geen enkele wijze rechten ontlenen.

Prijzen
Alle genoemde prijzen en uitvoeringen zijn in de website opgenomen onder voorbehoud van wijzigingen en (type)fouten. De verkoopprijzen zijn inclusief BTW.

Computervirussen
De internetsite van Emma Games wordt regelmatig gecontroleerd op computervirussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van je computer en/of software kunnen beïnvloeden kan niet door Emma Games gegarandeerd worden. Emma Games kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade in welke vorm dan ook als gevolg van het gebruik van www.emmagames.nl

Links
www.emmagames.nl bevat links naar andere, niet-Emma Games sites. Emma Games is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan één van deze sites.

Copyright
Deze site is gebouwd in opdracht van Emma Games.

Niets van de inhoud van deze site, beeld, tekst of code, mag op welke wijze dan ook worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van Emma Games.

 

Copyright 2007-2013: Emma Games